Navigáció

A CreaStart 4.0 projekt partnersége (Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa; Régiófókusz Közhasznú Nonprofit Kft.; Pannon Novum Nonprofit Kft.; MAITKI Nonprofit Kft.) fórum sorozatot kezdeményezett a város életét és jövőjét is meghatározó különböző témákban Szombathely Megyei Jogú Város vezetésével együttműködésben.

A fórumok keretében a városban működő szakmai szervezetek bevonásával szakmai vitát és egyeztetést folytattunk jövőben lehetséges fejlesztések és együttműködések generálása érdekében az alábbi témakörökben:

  • Kultúra, művészetek, film és média a kreativitás jegyében
  • Turizmus, vendégfogadás, gasztronómia, szállás
  • Sport, szabadidő
  • Városarculat, smart megoldások, városmarketing
  • Kreatív alapú vállalkozás- és gazdaságfejlesztés Szombathelyen

Pozitív visszajelzése volt a rendezvény sorozatnak, hogy a fórumokon nagy számban vettek részt a témákban érintett cégek, intézmények, civil szervezetek delegáltjai és aktív magánemberek. Több mint 100 szervezet delegált résztvevőket, a rendezvényeken résztvevők száma pedig meghaladta a 230 főt.

A rendezvény sorozat még nem fejeződött be. Ősszel tervezzük a program folytatását, aminek keretében szeretnénk formalizálni egy megállapodás keretében az együttműködést a leginkább aktív partnerekkel. Ezt követően egy konferencia keretében összegezzük a fórum sorozat tapasztalatait, illetve áttekintjük a továbblépés lehetőségeit.