Navigáció

Sikeres szakmai fórum sorozat végső állomásához közeledik a CreaStart 4.0 projekt partnersége. A tavaly ősszel megkezdett szervező munka tapasztalatai összegzését, a tapasztalatok egymás közötti megosztását és a záró konferencia alapjainak előkészítését célozta a sorozat utolsó részeként szervezett szakmai összejövetel a Vállalkozói Központban.

Egyöntetű vélemény volt, hogy a szakmai fórumok szervezésébe fektetett munka és maga elképzelés megvalósítása sikeres volt. Hatékonyan megmozdította a különböző szakterületek érintettjeit, szervezeteket, magánembereket egyaránt, sikerült beindítani együttműködéseket, kreatív elképzelések megvalósítását, és remélhetőleg elültette csíráit további fejlesztéseknek. Meghallgatva az eddigi fórumokról összeállított összegző adatokat, információkat, az összecsengett az érintettek ott szerzett személyes benyomásaival.

A hozzászólások azt mutatják, hogy érdemes volt ilyen széles körben, sokszínű szakmai palettával elindulni. Ez széleskörű ismertséget hozott, másrészt lehetővé tette, hogy kialakulhassanak aktív kisközösségek, láthatóvá váljanak a koordinációs hiányosságok, és egyúttal láthatóvá váljanak a továbbfejlesztés lehetőségei.

A javaslatok alapján az ősszel tervezett záró konferencia egyik céljaként a folytatás lehetőségének megvitatását kell előtérbe helyezni amellett, hogy a tapasztalatokat és a felvetett javaslatokat kell megosztani az elmúlt időszakban bevont széleskörű közönséggel.